Modernizează-ți stilul cu diamantele GLAMIRA. Inele personalizate, coliere splendide, cercei sclipitori și brățări elegante. Toate te așteaptă pe tine!

Despre GLAMIRA:
De la înființare, marca de bijuterii GLAMIRA a lucrat pentru a perfecționa fiecare moment special și emoționant al utilizatorilor săi, bazat pe calitate și încredere. Crezând că toată lumea este specială și unică, GLAMIRA produce modele care oferă libertate de personalizare.

Cu echipa sa puternică de 650 de oameni și infrastructura sa de comerț electronic la nivel mondial, GLAMIRA gestionează toate procesele de la proiectare până la ultima etapă de producție cu o abordare de tip boutique. Operând în 65 de țări cu birouri în 8 țări, inclusiv Germania, Elveția, SUA, Anglia, Norvegia, Australia, Bulgaria și Turcia, și 76 de magazine online, GLAMIRA lucrează cu viziunea de a deveni cel mai important brand de consum de lux din lume prin extinderea gamei de produse 

Celebrați-vă dragostea cu bijuterii de la GLAMIRA!

Să te logodești sau să te căsătorești sunt două dintre cele mai importante evenimente din viață. Aceste ocazii sunt în mod tradițional marcate prin cumpărarea și oferirea unui inel sau a unei verighete. Partea plăcută în planificarea marelui pas este alegerea inelelor. Când bijuteria pentru nuntă este creată doar pentru proaspătul cuplu, aceasta devine și mai specială. GLAMIRA este un magazin online din Europa care concepe și realizează propria sa gamă de bijuterii fine, ce se bucură de succes printre clienții săi.

An după an, GLAMIRA se impune cu succes în Europa, oferind beneficiile magazinului său online de bijuterii unui număr tot mai mare de clienți, care apreciază eticheta fină a creațiilor sale. O caracteristică puternică în vânzare a brand-ului, un UPS care atrage clienții, este șansa pe care vi-o dă de a crea bijuterii cu adevărat speciale și personalizate pentru cei dragi. Și, cum aceste ocazii speciale vor fi multe în viitor, ce este mai potrivit pentru a sărbători dragostea eternă decât oferirea drept cadouri de nuntă a unor bijuterii personalizate, precum inele, coliere sau butoni?

Pentru a putea crea un frumos inel de logodnă, verighetele de nuntă sau bijuterii uimitoare pentru evenimente speciale, ocazii și aniversări, răsfoiți mai întâi site-ul GLAMIRA. Începeți prin a explora paginile cu bijuterii pentru femei, care vă oferă idei strălucitoare și inspirate pentru orice ocazie.

Galerie foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *